WhatsApp d’Informació Municipal

imatge

Servei de WhatsApp d’Informació Municipal

Aprofitant que la majoria de la població utilitza aquest canal de missatgeria, des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu per tal d’agilitzar i facilitar la comunicació entre les veïnes/els veïns i el Consistori us oferim un nou servei d’informació mitjançant l’aplicació de WhatsApp per a mòbils.

Aquest nou servei té per finalitat informar les veïnes/els veïns de tot el rellevant que passa al poble: informació institucional, dels serveis municipals, i altres. A més, en cas d’incidències i/o emergències, s’enviarà informació a temps real.

El canal s’utilitzarà només per enviar informació, no és un grup i no es podrà interactuar amb l’Ajuntament. Es tracta d’un servei d’informació municipal i, en cap cas, es respondran les trucades, ni es contestaran missatges. Tampoc servirà com a canal per comunicar incidències o queixes. Els tràmits amb l’Administració seguiran com fins ara, pel registre d’entrada de l’Ajuntament.

Els interessats es podran donar d’alta i donar la seva conformitat en el Servei de WhatsApp d’informació Municipal formalitzant el formulari d’inscripció que es troba a l’enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNOPL6Md8JCPvFpFeg8_aoVE4C2zXP8nuI2_1gUyRcn7aSdA/viewform?usp=sf_link, o bé presencialment a l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu.

Per tal de garantir un bon ús d’aquest canal s’adjunta: “Normativa d’us del Servei de WhatsApp d’informació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu”.

A continuació podreu veure el formulari d’inscripció per poder donar-vos d’alta al servei: